Reviews


5 stars after 910 reviews
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was wederom weer super lekker 1/14/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mogelijkheid fooi bij bestelling op te tellen ontbreekt. Lastig, geen los geld meer, geen fooi. 1/13/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ja, lekker! 1/12/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het zou handig zijn als je de fooi direct bij de bestelling kunt geven. Geen percentage maar bedrag. 1/10/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging. Super van smaak. Perfect geluisterd naar persoonlijke wensen. Zelfs nog een extra'tje er bij gedaan zonder reden. Tang Wok krijgt een 10 van de 10. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, aanrader! 1/8/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en snel geleverd…. Top 1/8/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
18 uur besteld en 19:45 in huis….. had zo snel mogelijk aangeklikt(binnen 45 minuten) dit was voor iemand die te gast was bij me maar die had ik inmiddels al wat anders voorgeschoteld omdat het zolang duurde,wilde ook afbellen en toen ging ze bel,niet gewend van jullie 1/7/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Besteld via de site en kwam op tijd. Het eten was heerlijk en voldoende. 1/5/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Moest wat lang wachten op mijn bestelling, maar het eten was heerlijk! 1/5/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou super fijn zijn als je saus extra erbij kunt bestellen. Gegrild vlees besteld zo droog als maar kon, er is niets van gegeten. 1/4/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker en snel in huis! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ons eten werd ruim een uur later dan de aangegeven tijd bezorgd. We belden en kwartier na het aangegeven tijdvak en toen moest het nog gemaakt worden. Dit moedigt ons niet aan om weer te bestellen, wat jammer is, omdat het eten prima van kwaliteit is. 12/30/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zsm bezorgen werd 1.5 uur. Ik had gebeld, dame aan de telefoon bood wel netjes haar verontschuldigingen aan. 12/30/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Weer niet op tijd. Ben er nu klaar mee. 12/29/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was super. Beef en kip lekker mals en varkensvlees crispy. 12/28/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/23/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en snelle bezorging. 12/21/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/21/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima allemaal. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/17/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top!! 12/17/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Al een paar keer heerlijk gegeten! 12/14/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en zeer snelle bezorging 12/13/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwalitijd van het eten was prima Helaas zat er wel een lange zwarte haar in En ik heb ipv nasi witte rijst gekregen bij mijn rundvlees bruine bone saus 12/13/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijkkkk 12/9/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen op- en aanmerkingen. Gewoon prima. 12/8/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was (alweer) te laat geleverd en was ook lauw. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om 18.06 een bestelling geplaatst. MAX45min bezorgtijd. Vervolgens zelf maar gebeld om 19.30 en ze waren net onderweg. Toch duurde het wel wat langer dan de afstand duurt bij direct vertrek voor levering. 19.40 konden we pas gaan eten. Scooter reed over de stoep weg. Katrijke buurt dus liever niet. Alle begrip voor drukte en wat vertraging. Bij een uitloop naar anderhalf uur; het dubbele is de marge voor ons toch te veel. Of bel, duurt 1 minuut en wekt begrip op. Het had (helemaal als vaste klanten) netjes gestaan om naast het zakje kroepoek nog wat kleins toe te voegen voor het ongemak. Jammer! Verder was het eten weer lekker. Dank daarvoor. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 12/4/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgen was snel , en de bezorger vriendelijk! 12/2/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, correct warm, en zeer lekker! Ook de aanpassingen altijd keurig gedaan en zelfs een extra portie loempia’s! Niks anders als top, heerlijk gegeten, zoals we gewend zijn😉 11/30/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vond vandaag de bezorgtijd van meer dan 2 uur veels te lang. We zaten op hete kolen omdat er nog één moest werken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerrrr This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De wok box staat niet zonder vlees in de lijst. Ooit het advies gekregen om dan bij de opmerkingen te vermelden dat deze vegetarisch moet zijn. Dit is nu al voor de tweede maal fout gegaan. Worden de opmerkingen wel gelezen? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk. Nasi was witte rijst met vlokje prei en ei. Dat noem ik geen nasi. 11/26/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik begrijp dat het vaak druk is maar nu al meerdere keren gehad dat de bestelling pas na een uur en een kwartier of anderhalf uur werd bezorgd. Dat moet toch beter kunnen... 11/24/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spek was vrij vet 11/22/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging goed en warm eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde mooi heet ook nog en op tijd gelevert 11/19/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!!! 11/18/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijk eten! 11/12/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/11/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍👍 11/5/2021
Tang Wok Express 5 stars after 910 reviews
Tang Wok Express