Reviews


5 stars after 1039 reviews
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 8/18/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd, super warm en lekker! 8/16/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
nee, lekker gegeten en bestelling was keurig op tijd en bezorger beleefd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima allemaal,bezorging ook top 8/9/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten!!! Raad het iedereen aan 8/6/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging duurde veel langer dan aangegeven. Eten was iets te zout. 8/2/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was er snel en goed warm en erg lekker. Zéker voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 7/30/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten was prima in orde en op tijd. 7/29/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en genoeg (we hielden zelfs nog wat over) en ook het kindermenu was ruim voldoende, met andere woorden: voor herhaling vatbaar 7/29/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1.5 uur gewacht, na eerst bel was verteld dat al onderweg, na bellen nog 20 min gewacht en dan verteld dat nog niet onderweg. Dit keer ging tegen 7/27/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was niet op tijd 7/27/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd bezorgd en heerlijk eten! 7/26/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/15/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zoals altijd weer fantastisch! Heerlijk eten, vers en je krijgt goed waar voor je geld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd, en altijd lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snelle service! Voor herhaling vatbaar! 7/8/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tipje: Sluit die bakjes sambal aub beter,alles van m’n bestelling zat onder… 7/6/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/28/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas te laat bezorgd, eten was heerlijk! 6/27/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker !!! 6/27/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het systeem van de boxen op de website #nap ik niet. Wat houdt het in? En dank vD kroepoek die ik kado kreeg 6/25/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle service en smaakte weer goed 6/24/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Ze waren iets vergeten te brengen, werd na een belletje snel nageleverd met iets extra’s en een excuses. Goede service en lekker vers eten. 6/16/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was er supersnel en erg lekker. Ik zal zeker nog wel bestellen! 6/13/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten Snel bezorgt En goed op temperatuur 6/10/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten zoals altijd als ik bestel. 6/6/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, gloeiend heet, top! 6/2/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker. Zou alleen graag foto’s van de gerechten willen zien op de site zodat je ziet wat je bestelt 5/31/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! 5/28/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit prijs verhouding. 5/26/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/20/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top eten, altijd super warm en niet onbelangrijk altijd op tijd!! 5/19/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 5/18/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op zich weer erg lekker alleen babi pangang erg zout en we hadden VEGETARISCHE foe yong hai bestelt en kregen foe yong hai met KIP !!!! 5/16/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling niet kompleet, maar wel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dik tevreden. Prijs en hoeveelheid goed in verhouding. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/12/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en bezorgd volgens afspraak👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
prijs kwaliteit is niet in verhouding. Te duur voor dit soort gerechten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stipt op tijd geleverd, het eten zelf was goddelijk. Die rode Thaise curry werd goed gekanteld lobi man This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onverwachts lekker en vers! 4/26/2022
Tang Wok Express 5 stars after 1039 reviews
Tang Wok Express