Reviews


5 stars after 1136 reviews
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd!! 2/1/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/31/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg niet zoals ik van jullie gewend ben,lauw vrijwel geen saus….erg jammer 1/31/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service, eten is nog heet als ik het ontvang, porties zijn goed en de smaak is verrukkelijk ❣️ 1/31/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! Jammer dat de wok box 2€ duurder is geworden en je minder groente krijgt er zit geen broccoli meer in 1/24/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer erg lekker, zoals altijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer heerlijk gegeten 1/12/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is niet zo lekker als een paar jaar terug. Nieuw eigenaar of koks? 1/12/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Waren iets vergeten, maar kwamen het gelijk nabezorgen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, ruime porties. Op de afgesproken tijd gebracht 1/7/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk lekker en heel snel bezorgd 1/7/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, snel bezorgd 1/6/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoeken op de website moet makkelijker kunnen. Mihoen al een tijdje op. Dat is juist het lekkerste. 1/6/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Extra bestelde en betaalde cashewnoten zaten er niet in! Waarschijnlijk vergeten maar toch......stond wel allemaal goed op de rekening. Kan je wel gaan bellen maar dan zit je dus al te eten. Beter checken voordat ze iets de deur uit sturen! 1/6/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik moest zelf bellen waar mij mijn eten bleef heb er anderhalf uur op zitten wachten en dan was de bestelling ook nog niet goed. Maar had geen zin meer om te bellen. Ik bestel daar nooit meer 1/4/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hebben heerlijkgegeten 1/3/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit. Snel geleverd. Tevreden! 12/31/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2 uur moeten wachten op ons eten. 12/30/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten, makkelijk bestellen via de mooie website. 12/30/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hadden om 18.50 uur besteld, om 20.00 uur heb ik gebeld waar onze bestelling bleef. Kreeg een vaag antwoord dat de kok weg moest. Kreeg de bestelling om 20.20 uur. Dit ben ik niet van ze gewend, zat ook niet de gratis kroepoek erbij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Betaald en geen eten ontvangen. Wacht ondertussen al 2 uur op mijn eten. 12/9/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Saus is bijna niet te proeven, er mag wel wat meer saus door de eten. 12/9/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/9/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima verzorgd 12/8/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker, maar duurt lang. Meer dan 2 uur gewacht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wegens drukte kwam de bestelling laat en was het eten niet meer warm. Er is keurig en direct een nieuwe warme bestelling geleverd. Keurig te woord gestaan door t personeel. 11/18/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/18/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten werd veel te laat bezorgd, heb bijna 2 uur moeten wachten. Waren telefonisch niet bereikbaar. Geen beste service dit keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde echt lang This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website niet heel makkelijk met bestelling uitzoeken en plaatsen. 11/7/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 11/7/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In de vegatarische bami mag wel wat meer groente/ doperwtjes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas niet meer de kwaliteit die ik gewend ben. Daarnaast bij bestelling werd 45 min gezegd, de werkelijkheid was anderhalf uur.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk eten en op de afgesproken tijd door vriendelijke mensen bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na ruim een uur gebeld waar de bestelling bleef , moest deze nog gemaakt worden , was druk zeiden ze . Half uur later werden we gebeld door de bezorger dat hij op locatie was maar bleek en Wormerveer te zijn ipv Assendelft.. in totaal 1 uur en 45 min gewacht op ons eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was erg laat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer heerlijk en snel bezorgd 10/26/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en super vriendelijke mensen! 10/26/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 10/25/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/25/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, lekker wat extra’s erbij. Lief! 10/24/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website is traag. Eten is goed 10/21/2022
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2022
Tang Wok Express 5 stars after 1136 reviews
Tang Wok Express