Reviews


5 stars after 1441 reviews
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Als je besteld moest je naar elke bestelling terug naar menu om het volgende te bestellen. Erg onhandig 7/12/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/11/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 7/10/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/8/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima bestellen makkelijk en overzichtelijk op de website en het eten is heerlijk en prima porties, zeker voor herhaling 7/8/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/8/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling geplaatst om af te halen. Stond keurig klaar dat ik kwam afhalen en heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, uitermate scheutig met verse groenten, lemper, loempia, soep, saté, nasi, bami, allemaal even lekker, aanrader! 7/6/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op afgesproken tijd bezorgt, goed warm en hoeveelheid altijd goed 7/6/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We wonen hier net en dit gaan we zeker vaker bestellen smaakvol en vers 7/5/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en lekker snel bezorgd 7/2/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten voor een nette prijs 6/29/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 6/29/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/22/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb dit gerecht veel vaker besteld. Ook met extra kip a 1,50 meer maar het lijkt wel of er steeds minder kip in komt. Jammer 6/22/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima!👌 6/20/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten. Keurig bezorgd en ook meegedacht omdat we met een grote groep waren. Alles lekker en warm! 6/20/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! En altijd op tijd geleverd 👌🏻 6/19/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ons eten was perfect. Groente lekker knapperig en erg vers. Eten kwam wel erg laat (bijna anderhalf uur) en na 2x bellen is dit prima opgelost en bleek dat de bestelling ergens anders was bezorgd(?) We hadden tegen die tijd dan ook echt wel trek. Volgende keer halen we het wel want ik blijf hier niet voor weg want het eten is erg lekker. 6/17/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, ik bestel hier graag 6/13/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd lekker, warm en snel geleverd. Top!! 6/12/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer een toppertje 6/8/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang, geen update over de duur gekregen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je kan geen mihoen bestellen/ aanvinken als je geen bami of nasi wilt. Dit moet je apart vermelden in opmerkingen. Dit kan weer vergeten worden en moet dan nabezorgt worden. Dat is niet leuk voor die persoon en die moet wachten plus zijn bijgerecht wordt koud. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou alleen wel handig zijn om bij grote bestellingen op de zakken te noteren wat erin zit per portie. Nu was t best veel uitzoekwerk. 5/28/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed kwaliteit, gaar met veel groenten en warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed kwaliteit, gaar met veel groenten en warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍 5/25/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en ook optijd bezorgd 5/20/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten en super snel bezorgd 5/20/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestellen vaak altijd warm en goed 5/15/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goede kwaliteit alleen wel verkapte bezuiniging met 3 vaks bak. Dacht dat de nami los zat zoals voorheen 5/15/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/15/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het smaakt op zich goedmaar het is niet meer wat het geweest is. Voorheen was de babipangang veel beter en lekker knapperig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2024
Tang Wok Express 5 stars after 1441 reviews
Tang Wok Express