Reviews


5 stars after 1441 reviews
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks op aan te merken 👍 4/30/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel 👍🏻 4/30/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas hebben we 3 uur moeten wachten. 4/29/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was een uur te laat, telefonisch niet bereikbaar, eten was redelijk. Helaas niet de eerste keer dat er zo lang gewacht moest worden op de bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen was weer drama. 18.00 uur besteld en na diverse telefoontjes, met toezegging dat het snel zou komen, om 20.00 uur eindelijk bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wel een een mail voor een beoordeling maar nog geen eten. Zit al 3 uur te wachten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
na een uur gebeld, ze waren het aan het maken zou eraan komen, uiteindelijk 2 uur later, nog niks. nu hoeven ze niet meer te komen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en snel bezorgd. 4/24/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak hier besteld en ben nooit teleurgesteld, Top👍 4/22/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was goed en lekker eten Een klijn opmerkingen als bij de sous aan geef als het pittig is voor de rest tot in de puntjes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb jullie al een mailtje gestuurd…. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top service en heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het duurde best lang voordat het eten er was. Maar het was het wachten waard! Eten was weer heerlijk! Dus wacht niet met bestellen totdat je honger hebt maar bestel ruim op tijd 😁 het eten is het wachten meer dan waard This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk.alleen een beetje veel bami voor 1 persoon,maar voor de rest top!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je moet elke keer als je een item in je bestellijst hebt geplaatst weer terug naar het menu om een volgend gerecht uit te kiezen. Het is onoverzichtelijk in mijn ogen. Maar het gaat om het eten. Topkwaliteit! 4/6/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tomatensoep was erg waterig, de rest was wel lekker 4/5/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good as ALWAYS!! 4/2/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sweety tjap hier broeders! 4/1/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heerlijk wat ik wel jammer vind is dat er bij de wok bak bij staat hoe pittig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niks op aan te merken,altijd naar wens 3/30/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een aanrader! 3/30/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Elke week super lekker eten, op de juiste aangeven tijd bezorgd, en alles super super heet! Loempia's en kippenpootjes favoriet...Kortom, niks op aan te merken... Voor ons elke vrijdag Tang! 3/22/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, lekker vers eten, met veel groenten. De wontonsoep was zeer flauw, maar vol gezonde verse groenten .3 sambal gevraagd, 1 gekregen. Jammer 3/22/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde bijna anderhalf uur voordat het eten bezorgd werd. Dat kan echt niet. De kwaliteit is en blijft wel goed! 3/22/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van het eten zoals altijd uitstekend. Goed warm bij aflevering. Helaas was deze keer het deksel van een van de bakjes niet goed afgesloten dus een bende met saus in de tas. Maar zoals gezegd deed dit niets af aan de smaak. Wel aan het aantal sterren voor de bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gisteren weer heerlijk gegeten. De bezorging was weer prima op tijd. En het eten heerlijk. 3/7/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling verliep soepel eten kwam warm en snel genoeg aan en het smaakte goed 3/2/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk als altyd! 3/1/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde wat langer dan aangegeven tijdens de bestelling, echter netjes opgelost! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snel geleverd. Altijd heerlijk! 2/22/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie qualiteit. Om de site helemaal 100% te krijgen zou ik graag fotos willen zien van de gerechten die je kan bestellen, verder helemaal top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gebruikelijk TOP! Ruime porties en goed vlees! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlak voor sluitingstijd besteld (sorry) en heel snel geleverd. Heerlijk vers en goed van smaak. Voor herhaling vatbaar 2/16/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was goed en op tijd bezorgd. 2/14/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Werd een beetje te laat bezorgd (30 min). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is vers, dat vinden wij erg belangrijk en bij andere Aziatische restaurants is het gewoon minder vers. Bezorging duurt wel lang 65 minuten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou wel fijn zijn als de Nasi met kip volgende keer warm is……. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Me cashew noten en extra kip was vergeten niet tevreden 2/10/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, altijd op tijd en vriendelijk personeel. 2/10/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. 1/31/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
kwaliteit normaal 5 sterren , maar nu tijdens bezorgen alle saus uit de bakjes gelopen ,waarschhijnlijk schuin of op ziin zij in de koffer gezet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en bij thuiskomst ook nog goed heet . Precies op de aangegeven tijd klaar en de medewerkers altijd zeer vriendelijk gewoon top ! wij zijn altijd tevreden wanneer wij er komen . 1/27/2024
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was natuurlijk weer top 1/27/2024
Tang Wok Express 5 stars after 1441 reviews
Tang Wok Express