Reviews


5 stars after 869 reviews
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goec 6/2/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer snel en lekker 6/2/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker Eten hier!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sneppo El rash del Musso. Grande perfetto Di sur El lisse 5/26/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/25/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 5/20/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten nog goed warm als het bezorgd is 5/20/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, prima smaak. Bezorging duurde alleen zo'n anderhalf uur, dat viel tegen. Wij bestellen zeker nog een keer, alleen dan wat eerder. 5/18/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeerlijk! Zoals altijd, jullie ook bedankt voor het extras ! 5/17/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd, lekker en warm eten.. zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Anders is t eten lekker, nu was t vlees intzettend taai 5/7/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 😁👍🏻 5/5/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en op tijd bezorgd, wat wil je nog meer! 5/4/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 4/28/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk buikspekreepjes met een knapperig korstje ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kom al jaren bij Tang Wok Express, altijd heerlijk eten. En relatief snel bij je thuis, ga zo door mannen! 4/24/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer een toppertje 4/23/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ander afleveradres doorgegeven, maar postcode was niet te veranderen 4/22/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/20/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden!! 4/19/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na vanavond 2 uur gewacht te hebben kregen wij om 20.30 uur eindelijk ons eten. De bezorgster was bij ons eerste belletje om 19.55 uur al onderweg, maar was naar het verkeerde adres gegaan. Nu was ons eten lauw en sommige onderdelen nat en sompig. Niet wat wij van jullie gewend zijn. We hadden op zijn minst een telefoontje verwacht dat het druk is en dat het eten lang op zich laat wachten. Al met al vandaag een dikke teleurstelling dus. En misschien in het vervolg op postcode navigeren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, was iets te laat, geen probleem. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd, en zoals gewoonlijk zeer smakelijk:) 4/17/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service 4/15/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie bleken dicht te zijn. Dus bestelling geannuleerd. Moet geld nog terug knaar ijt n. 4/12/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Leuke kaart met ook wat kleine gerechten zorgt dat je zelf een afwisselende maaltijd kunt samenstellen. Bezorging was exact op tijd en leverde hete en knapperige gerechten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Viel zwaar tegen, box 7 moest 2 soorten rundvlees bevatten, zat nu 1x rund en 1x varken in. Was niet warm meer en bezorgen duurde vrij lang. Helaas niet wat ik gewend ben van jullie 4/10/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top. Echt prima eten en snel bezorgd 4/10/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals elke keer...................TOP! 4/9/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 4/8/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd bezorgd en grote portie's. En het smaakte prima. Ik zou zeggen bestel maar gewoon. 4/8/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is goed en wordt op tijd geleverd. Meer informatie bij de gerechten en de optie om naast meer vlees ook meer groente te kunnen toevoegen zou de site meer sterren opleveren. 4/5/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer een toppertje This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten en snel besteld via de site. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was zoals gewoonlijk weer overheerlijk. De bestelling werd wel fout bezorgd. Het duurde lang voordat wij eindelijk konden eten, maar het werd goedgemaakt met een gratis kipsaté. Normaal gesproken hebben wij niets te klagen. Ook niet over de bezorging. 3/27/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd, lekker eten en meer dan genoeg 3/25/2021
Tang Wok Express 5 stars after 867 reviews
Tang Wok Express