Reviews


5 stars after 1368 reviews
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en vers 9/5/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten had gelekt! De scooter van de bezorger viel om met parkeren. Wellicht dat hierdoor de bakken zijn gekanteld waardoor het is gaan lekken. 8/28/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect geregeld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/26/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer geweldiggg 8/17/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/14/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top eten voor een schappelijke prijs! 8/10/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Tevreden en prima eten. Wel grote porties. 8/2/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/27/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb het al een keer eerder gemeld maar ik vind het heel onpersoonlijk als men met hun helm nog op het eten komt afgeven….. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten voor een mooie prijs. Makkelijk te bestellen en op tijd geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loempia's door en door gefrituurd en droog, saus in de wok niet opgelost, gelei stukken erdoor... smaak enorm flauw.... vind het enorm achteruit gaan... jammer 7/20/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
gewoon weer top !! 7/19/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer zalig gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd. Helaas wel het deksel van de wokbox gesmolten waardoor alle kip bombay door de bezorgtas zat. Ze hebben aangeboden nieuwe te brengen maar dat vond ik zonde. 7/12/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon helemaal super, enorm lekker 7/8/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker maar verkeerde bestelling gekregen. 7/7/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten van Tang Wok is iedere keer heel lekker, goed warm en goed van smaak. Ga zo door!! 7/7/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had vlees met terryakisaus besteld, maar de saus zat er niet door 7/5/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 7/5/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/3/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/2/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had een grote bestelling van 15 personen gedaan ze waren prima op tijd met bezorgen en het eten was heerlijk een aanrader dus Gr Dirk 6/30/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als elke keer, top! 6/28/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/25/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/25/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/20/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deksel van de bakje sluiten slecht waardoor deze open stonden en in de tas gelekt waren. Kartonnen bakjes waren zacht geworden door het warme eten. Eten zelf was erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten snel geleverd! Top dank je wel. Tot de volgende keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten van Tang Wok is áltijd heerlijk en warm en deze keer supersnel! 6/17/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/15/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal goed, lekker en snel! Uitstekend!! En dat bij voortduring! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/11/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk was het weer - gemengde groenten met bombay saus - aanrader!!! 6/7/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit, op tijd en erg smaakvol 6/7/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snelle en vriendelijke bezorging! 6/6/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer goed zowel de smaak als de kwaliteit BEDANKT This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Restaurant als tip doorgekregen van goede vriend van mij, Nou hij mag blijven als vriend!! In tijden niet zo lekker gegeten alles vers en goed warm bij mij thuisbezorgd. Ik schrijf nooit reviews maar dit is er eentje waard, Familie Tang bedankt voor de heerlijke maaltijd. Groet Hugo 5/29/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, maar nu voor de 2e keer betaald voor komkommer met ananas maar niet gekregen. 5/26/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en netjes op de afgespoeld tijden! 5/23/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel keuze, heerlijk eten en goed warm bezorgd. Top!!! 5/18/2023
Tang Wok Express Rosariumplein 1 0756210499
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Laten we beginnen bij de bezorger,misschien met even meegeven dat ze hun helm afzetten op het moment dat ze het eten overhandigen aan de klant,en ik weet niet wat er is gebeurd tijdens het bezorgen maar alles zat onder de sambal(bakje open) en het bakje saus bij de kiploempias was stuk,loempia’s zeiknat en slap van de saus. Erg jammer… 5/17/2023
Tang Wok Express 5 stars after 1368 reviews
Tang Wok Express